Home > Nieuws > Deelnemers bedankt!

Deelnemers bedankt!

door | okt 26, 2021 | Water Cleanup 10 oktober 2021

Wat was het een heerlijke nazomerse dag! Met maar liefst tweeënzeventig waterminnende deelnemers hebben we op zondag 10 oktober de wateren rondom Naarden schoon geschept. Suppers groot en klein, kanoërs, troeptrimmers, wandelaars, hengelaars, zeilers, jutters en schippers, we zijn trots op jullie! We hebben veel troep uit het water gevist en de plastic soep is weer wat kleiner geworden.

We maakten een mooie video impressie van deze geslaagde dag, écht een succes! Kijk je mee? Naast de Vestinggrachten en Vestingeilanden zijn ook de Naardertrekvaart, Bussumervaart, de Karnemelksloot, het Naardereiland en de eilanden de Schelp en Hooft een stuk schoner gemaakt. Met trouwe helpers én nieuwe samenwerkingspartners zoals de Vestingvaart. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme, deelname, bijdrage en/of faciliterende rol en inzet hierbij. Samen scheppen we het schoon!

De Water Cleanup in Naarden wordt georganiseerd vanuit de werkgroep Gooise Meren 100% Zwerfvuilvrij als onderdeel van de beweging Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *