Home > Nieuws > Olé… het Muiderslot doet mee!

Olé… het Muiderslot doet mee!

door | apr 25, 2021 | Water Cleanup 8 mei 2021

Al zoekende naar een locatie waar wij deelnemers van de Water Cleanup corona-proof kunnen ontvangen, stuitten wij op de steiger van het Muiderslot. Een prachtige, rustige plek in een druk doorstroomgebied tussen IJmeer en Vecht.
Het bestuur heeft aangegeven dat wij de steiger van het kasteel mogen gebruiken voor onze Water Cleanup! Niet alleen is dit een fantastische historische plek om jullie toe te juichen en een kaartje van het opruimgebied mee te geven…. het Muiderslot trakteert jullie hier ook op een heerlijk kopje verse koffie of thee! Kom dus zaterdag 8 mei vooral even langs gevaren tussen 10:00- 17:00.
Deze steiger is meteen ook de plek waar jij het door jou gevonden afval kwijt kunt. Breng het naar ons op de steiger en wij zorgen dat het in de gemeentelijke afvalstraat terecht komt.
Als laatste, we hebben toestemming gekregen om op 8 mei ook de buiten en binnengrachten rond het Muiderslot schoon te maken. Wil je hier bijvoorbeeld als duiker, kanoër of op je sup te water, dan is dit jouw unieke kans om de historisch grachten rond het Muiderslot schoon te maken! Laat ons vooral even weten als je hier gebruik van wilt maken via info@watercleanup.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *